Customer experiences


At Dustoff Incorporate the customer is always king. In the past I made some amazing projects for a wide arrange of customers. See the experiences of the ones that went before you. Did you have nice experience with my company? Please let me know! 

Rating: 5 stars
8 votes

Add comment

Comments

OGRV zuid / air mobile protection team
2 years ago

Wij hebben met onze eenheid 2 van onze logo’s door dustoff laten aanpassen en vernieuwen.

Hierin kregen we overal heel snel een reactie op en ondanks dat wij heel vaak met aanpassingen en veranderingen kwamen werd hier heel flexibel mee om gegaan.

Het resultaat mag er ook wezen! Ondertussen worden er met de nieuwe logo’s vlaggen, patches en kleding besteld voor de eenheid.

Wij zijn als eenheid zeer te spreken over het resultaat en als het aan ons ligt niet de laatste samenwerking!

DirtyDoc
2 years ago

Ik hou van de stickers en patches! Bedankt!

I love the stickers and patches! Thanks! 🇺🇸

Iron Tulip
2 years ago

Geweldige service, prachtig ontwerp en snel resultaat. Een partij om in de toekomst vaker zaken mee te doen. Meer dan tevreden!

Hydraphotography.nl
2 years ago

Nog eens een logo laten ontwerpen, zoals altijd geweldige communicatie en erg snelle levering. Aanpassingen waar nodig. Tot de volgende!

Nieke
3 years ago

Wat een creatieve gast!
Een persoonlijk ontwerp laten maken. Goede communicatie, leuke style en zeer fijn hoe hij met je mee denkt.
Fantastisch om je eigen ontwerp zo tot leven te laten komen.

Dutch Chinook Pictures
3 years ago

Eigen ontwerp laten maken voor een patch.
Communicatie tijdens het proces naar het uiteindelijke resultaat verloopt super goed! Er wordt goed rekening gehouden met jouw wensen, wat heel erg fijn is.
Wil je iets laten ontwerpen, dan raad ik je zeker aan om bij Dustoff Incorporate aan te kloppen. Succes en tevredenheid gegarandeerd!

Hydraphotography.nl
3 years ago

Recent enkele logos laten ontwerpen voor mijn hobby en bedrijf. Geweldige service, communicatie en gedrevenheid tijdens het hele process mogen ervaren! Er wordt goed geluisterd naar de wensen en je kiest na enkele impressies een duidelijke route waarin zowel ruimte is voor de wensen van de klant en de creativiteit van de artiest. Ik laat hier zeker mijn toekomstige logos en ander artwork weer ontwerpen!

Marcel
3 years ago

Wat een geweldig ontwerp hebben we gekregen. Het contact loopt onwijs goed, je word betrokken in de stappen van het ontwerpen.